Tutustu House of Christine -tuotteisiin

House of Christinen lämmön ja lohdun tuojana

Elämä voi joskus heittää eteemme haasteita, kuten hiusten menetys sairauden tai muun henkilökohtaisen syyn seurauksena. Tällaisina hetkinä House of Christine seisoo rinnallasi tarjoten tanskalaisen suunnittelun tyylikkyyttä ja mukavuutta. Toimme valikoimaamme Christine Headwearin, Viva Headwearin ja Boho Spirit Headwearin kaltaiset brändit, jotka on luotu vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen –perusmyssyistä suojaaviin talvi- ja aurinkohattuihin sekä arkeen sopiviin malleihin. Olemme valinneet tuotteisiimme vain pehmeitä ja laadukkaita materiaaleja, kuten bambuviskoosia, Supima-puuvillaa ja pellavaa, sekä hyödynnämme innovatiivista 37,5-teknologiaa. CE-merkityt Christine Headwear -suunnittelut tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja hiusten peittämiseen, auttaen sinua tuntemaan itsesi kauniiksi ja mukavaksi silloin, kun se on eniten tarpeen.

Viva Headwear – Nuorekas ja muodikas mukavuus

Viva Headwear on Christine Headwearin sisarbrändi, joka syntyi vuonna 2013. Se on suunnattu nuorekkaille ja trenditietoisille naisille, jotka etsivät laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita. Viva Headwearin huolella valitut värit, materiaalit ja muotoilu tukevat naisia henkilökohtaisen muutoksen keskellä, tarjoten mukavuutta ja tyyliä jokapäiväiseen elämään.

Suortuvassa ymmärrämme, että kauneus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Siksi tarjoamme tuotteita, jotka vastaavat näihin tarpeisiin. Viva Headwearin ajattomat ja klassiset suunnittelut ovat täydellisiä niille, jotka etsivät laatua ja tyyliä jokapäiväiseen elämään.

Boho Spirit Headwear – Värikästä boheemia tyyliä

Boho Spirit Headwear on suunnattu modernille boheemille naiselle, joka etsii värikästä ja persoonallista tyyliä. Vuonna 2017 perustettu brändi täydentää House of Christinen brändikolmikkoa tarjoamalla leikkisiä ja luovia malleja, kuten irrotettavia nauhoja, jotka tuovat lisää volyymia ja persoonallisuutta asuun.

Boho Spiritin mallistosta löydät boheemin chicin ja värikkäät vaihtoehdot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi ja leikitellä tyylillä. Valikoimamme tukee sinua löytämään juuri sen oikean päähineen, joka saa sinut loistamaan ja tuntemaan itsesi upeaksi.

Laadukkaat materiaalit ja mukavuus

Suortuvassa arvostamme korkealaatuisia materiaaleja ja mukavuutta.  Tärkeintä on, että asiakkaamme tuntevat olonsa hyväksi ja kauniiksi. Asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua löytämään sopivat tuotteet ja antamaan neuvoja niiden käyttöön.

Valitse oma tyylisi

House of Christinen tuotteet antavat sinulle vapauden valita värit ja mallit, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi ja mukavuuteesi. Meidän mantra on, että päähineiden suhteen ei ole oikeaa tai väärää – valitse se, mikä tuntuu sinusta hyvältä ja tee siitä oma upea tyylisi.

Kun valitset meiltä päähineen, saat enemmän kuin vain tuotteen – saat itseluottamusta ja säteilet kauneutta. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi, joka tekee sinusta omanlaisesi ihmeellisen.

Jaa somessa

Lue lisää