Simply Natural hiustenpidennykset

Hiuksen hienon eron huomaa heti

Skandinaavisille hiuksille suunnitellut Simply Natural® -hiustenpidennykset saapuivat markkinoille vuonna 2000 ja siitä lähtien Simply Natural® -hiustenpidennykset ovat olleet menestys Pohjoismaissa ja Baltiassa. Luotettavan laadun vuoksi monet artistit, työkseen esiintyvät ihmiset sekä lukuisat tunnetut ja tuntemattomat salonkiasiakkaat suosivat Simply Natural® hiustenpidennyksiä.

Simply Natural® pidennyksiä on saatavilla ainoastaan ammattilaispalveluna kampaajalta.

Korkea ja tasainen laatu

Simply Natural käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia intialaisia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Hiusmateriaali on aina double drawn hiusta,  jolloin tyvi ja latva ovat yhtä vahvoja. Simply Natural® -hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan, erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saadaan aikaan varmasti laadukkaan lopputuloksen. Hiuksen rakenne säilyy samana oli materiaali tummaa tai vaaleaa. Kaikki vaiheet tehdään käsityönä, prosessin aikana hiukset lajitellaan ja lasketaan yksi kerrallaan. Osoituksena eettisyydestä ja laadusta Simply Naturalin tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus (generalized scheme of preferences) ja Indonesiassa sijaitsevalle tehtaalle ISO 9001–2008 -tuotannon laatusertifikaatti. Simply Natural tuotannossa työskentelee päivittäin yli 300 ihmistä.

Rajana vain mielikuvitus

Koska materiaali on tasamittaista tyvestä latvaan, voidaan latva muotoilla kuten halutaan. Unelmahiuksesi voidaan saavuttaa pienelläkin hiusmateriaali määrällä, riippuen halutusta lopputuloksesta. Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä – Hiuksiisi voidaan luoda pituutta,  luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä. Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme sekä koulutetun kampaajan ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.

Suomesta löytyy yli 600 koulutettua Simply Natural -salonkia. 

Simply Natural -salongit ja kampaajat löydät alla olevasta linkistä:

https://simplynatural.fi/palveluhaku/

Simply Natural -hoitotuotteet ja tarvikkeet

Simply Natural teippi

Kaksipuolinen Simply Natural® -teippi, joka sopii teippiosioiden kiinnitykseen.

Simply Natural hoitotuotteet

Tehdastakuu edellyttää käytettäväksi Simply Natural®:n kanssa Simply Natural® Hair Extension -tuotteita pidennyshiusten kotihoitotuotteena.

Simply Natural® harja

Tämä hiustenpidennyksille suunniteltu hiusharja selvittää takkuisemmatkin hiukset.

Simply Natural® luxusharja

Kaksiosainen porrastettu harjasrakenne aitoharjaspohja ja pidemmät nylonpiikit.

SN Hair Locks Remover Spray -poistoneste 100 ml

Simply Natural -sinettien ja -teippipidennyksien poistamiseen.

Hiustenpidennystekniikat

MAGO

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

KERATIINISINETTI

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa.

DUAL WEFT / TEIPPI

Innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

KONETYÖNAUHA

Kaikkein vanhin pidennysmenetelmä. Asiakkaan omista hiuksista punotaan päänmuotoa mukaileva lisäysletti (ranskalainen), joka alkaa sivulta ja päättyy takaraivolle. Lettiin ommellaan hiustenpidennysnauha kiinni.