Keune Haircosmetics

True Beauty

Huippuammattilaisilla sekä kouluttajilla on missio luoda todellista kauneutta ympäri maailman. Todellisen kauneuden luomiseen tarvitsemme kaikkia aistejamme sekä kädentaitojamme ja tärkeimmin mielikuvitustamme. Meillä kaikilla on yksi tavoite: saada hymy jokaisen asiakkaan kasvoille, kun he astuvat salongista ulos.

Perhearvot

Perhe

Kaikki Keune -kampaajat ovat Keune -perheen jäseniä. Olemme uskollisia yhteistyökumppaneita ja uskomme avoimeen ja rehelliseen kommunikaatioon. Tuemme maailmanlaajuista perhettämme korkealaatuisilla, luotettavilla tuotteilla ja moderneilla tekniikoilla.

Omistautuminen

Perheyrityksemme on kasvanut taitavien ja intohimoisten ihmisten ansiosta. Jotta Keune-tuotteiden laatu on paras mahdollinen, tuotantoprosessin kaikki vaiheet tapahtuvat saman katon alla. Tämä antaa meille huomattavasti vapautta ja itsenäisyyttä työhömme!

Eleganssi

Kuulemme usein, että hiukset ovat naisen paras piirre. Todellista eleganssia on tunnistaa oma luonnollinen kauneutensa ja uskallusta tuoda se esille. Rehellinen eleganssi inspiroi myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Yhteisö

Jo yli 90 vuoden ajan Keune on luonut todellisia yhteistyökumppaneita kampaamoalan ammattilaisista. Ammattitaitomme pohjautuu läheiseen yhteistyöhön, joka auttaa meitä ymmärtämään ammattilaisten tarpeita sekä auttaa heitä saavuttamaan ne.

Keune-tuoteryhmät

Keune Care

Laaja ammattilaistuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät hiuspohjaa voimakkaasti ravitsevia mineraaleja.

Keune So Pure

Hemmottele itseäsi täydellisellä hiusten hyvinvointikäsittelyillä; värjäyksellä, muotoilulla tai aromaterapeuttisella hoidolla. 100% luonnolliset aktiiviset kasviöljyt.

Keune Blend

Muotoile, siloita, pörrötä – tee hiuksistasi juuri itsesi näköiset. Hiustyyliäsi muuttamalla piristät kaikkia asusteistasi sekä mielialaasi. Olet yksilö – tuo se esiin.

Keune Style

Etsi oma salainen hiustenmuotoilupotentiaalisi ja kasvata tämän avulla palvelujesi sekä tuotteidesi myyntiä.

1922 by J.M.Keune

Vain parasta miehille. Vuonna 1922 Jan Keune muutti intohimonsa hiustenhoitotuote brändiksi. Nyt hänen poikansa sekä pojanpoikansa ovat pullottaneet Jan Keunen rohkean innovatiivisuuden nykyaikaisiin miesten tuotteisiin.