Toimitus- ja maksutavat

Yleiset toimitusehdot

  • Yli 50,00 € ylittävät tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.
  • Alle 50,00 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 €.

Toimitustavat

  • Posti 5,90 €. Lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa sitä säilytetään yhden (1) viikon.
  • DB Schenker 5,90 €. Lähetys toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen jossa sitä säilytetään kaksi (2) viikkoa.

Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-7 arkipäivää. Peruukeissa ja lisäkkeissä n. 7-14 arkipäivää mikäli tuotetta ei ole varastolla.

Käytettävissä olevat maksutavat

  • Verkkopankkimaksu
  • Korttimaksu
  • Klarna lasku
  • Klarna erälasku

Lisätietoa Klarnan palveluista:

Klarnan asiakaspalvelu
Klarnan yleiset luottosopimusehdot
Klarnan Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Ehtojen soveltaminen

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Kinnunen Oy:n asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin. Kinnunen Oy, joka toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä käytetään jäljempänänimitystä Myyjä. Myyjän asiakasta, joka toimii tuotteiden ja palveluiden ostajana käytetään jäljempänä nimitystä Asiakas.

Asiakas

Asiakkaana on henkilö joka tilaa suortuva.fi verkkokaupasta.

Tilaus

Sopimus tuotteen tai palvelun toimittamisesta syntyy kun Asiakas jättää Myyjälle tilauksen. Tilauksen tekijällä tulee olla tilauksen tekemiseen tarvittavat toimivaltuudet ja hänen tulee ilmoittaa tilausta tehdessään toimitukseen liittyvät seuraavat perustiedot kuten tilaajan nimi, toimitusosoite, ja puhelinnumero.

Toimitus

Myyjä toimittaa Asiakaan tilaamat tuotteet ja palvelut ainoastaan Suomen alueelle, ellei Asiakkaan kanssa erikseen muuta sovita. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta Myyjälle sekä siitä, että toimittajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen.

Hinnat

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.

Omistusoikeuden siirtyminen

Tuotteet ovat Myyjän omaisuutta, kunnes kauppalasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu.

Myyjän oikeus kaupan purkuun

Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjästä johtumattomasta syystä, on myyjällä oikeus purkaa kauppa. Myyjällä on purkuoikeus myös silloin, kun asiakkaan ilmoituksen perusteella tai muuten on ilmeistä, että asiakkaan suoritus tulee viivästymään oleellisesti. Mikäli kauppa puretaan edellä mainitulla tavalla, on Myyjä oikeutettu noutamaan jo toimitetut tuotteet asiakkaan kustannuksella.

Takuu

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Vakuutus

Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava.

Virhevastuu ja tuotevastuu

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta.

Toimituksen viivästyminen

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Tuotevirheet

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen

Lue tarkemmin sivulta: Palautukset.

Erimielisyyksien ratkaisu

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.