Prebiotic Eye Make-Up Remover Gel, 115 ml

27,00 

55 varastossa

Prebioottinen silmämeikinpoistogeeli, joka puhdistaa meikin ja rauhoittaa silmänympärysihoa sekä auttaa vähentämään turvotusta.
Tuotteen sisältämä kofeiini ja aloe vera rauhoittavat herkkää silmänympärysihoa ja vähentävät turvotusta sekä tummia silmänympäryksiä. Prebioottinen yhdiste tukee hyvien bakteerien kasvua ja ehkäisee haitallisia bakteereja lisääntymästä. Hyaluroni ja panthenoli toimivat ikääntymisen merkkejä vastaan ja kosteuttavat ihoa.
Tämä silmämeikinpuhdistusgeeli kehitettiin erityisesti ripsienpidennysasiakkaita ajatellen, mutta se sopii myös erinomaisesti luonnollisille ripsille sekä ripsien kestotaivutuksen jälkeen kotihoitoon. Öljytön koostumus. Tuote on vegaaninen.

Ripsienpidennysten tehopuhdistukseen sopii erityisesti Nouveau Lashes Lash & Lid Foaming Cleanser puhdistusvaahto (ripsishampoo).

INCI:
Aqua, PPG-5 Ceteth-20, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Inulin, Panthenol, Carbomer, Yeast Extract, Alpha-glucan ologosaccharide, Ethylhexylglycerin, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hydroxide.

Tuotekoodi
NL1EMUR2