Parhaat vinkit hiustenpidennyksien huoltoon

 

Pidennysten päivittäinen hoito

Kauniit ja hyvinvoivat hiustenpidennykset vaativat säännöllistä huolenpitoa. Oikeanlainen päivittäinen hoito on avainasemassa pidennysten elinikään ja ulkonäköön. Käytä hellävaraisia ja erityisesti pidennyksille suunniteltuja harjoja, jotka eivät vahingoita kiinnityskohtia tai hiusten latvoja.

Meidän valikoimastamme löydät laadukkaat shampoot ja hoitoaineet, jotka on suunniteltu erityisesti pidennysten tarpeisiin. Käytä tuotteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat sekä pidennyksiä että omia hiuksiasi. Vältä tuotteita, jotka sisältävät alkoholia tai muita kuivattavia ainesosia, sillä ne voivat heikentää pidennysten kuntoa ja lyhentää niiden käyttöikää. Muista myös, että synteettiset ainesosat sisältävät tuotteet eivät automaattisesti tarkoita huonoa laatua, vaan voivat olla erinomainen valinta pidennysten hoitoon.

Hiustenpidennysten pesu ja kuivaus

Pesu on yksi tärkeimmistä hiustenpidennysten huoltotoimenpiteistä. Suosittelemme pesemään pidennykset 2-3 kertaa viikossa, riippuen omasta hiustyypistäsi ja elämäntyylistäsi. Käytä aina lämmintä tai haaleaa, ei kuumaa vettä, ja pese hiukset päänahkaa hieroen varoen, jotta et vahingoita kiinnityskohtia. Levitä shampoo ensin omiin hiuksiisi ja anna sen valua pidennyksiin, välttäen turhaa hankausta.

Kuivauksessa on tärkeää olla hellävarainen. Taputtele hiukset kuivaksi pyyhkeellä ja vältä voimakasta hankausta. Jos käytät hiustenkuivaajaa, pidä se matalalla lämmöllä ja suuntaa ilmavirta alaspäin hiusten kasvusuuntaan. Näin vältät turhan pörröisyyden ja pidät pidennykset sileinä ja kiiltävinä.

Hiustenpidennysten selvittäminen ja muotoilu

Selvittäminen on olennainen osa hiustenpidennysten hoitoa. Aloita aina latvoista ja etene varovasti ylöspäin. Käytä laajapiikkistä kampaa tai erityistä pidennysten selvitysharjaa, joka ei tartu kiinnityskohtiin. Muista olla erityisen varovainen märkien hiusten kanssa, sillä ne ovat herkimmillään vaurioille.

Muotoilussa suosittelemme käyttämään lämpösuojatuotteita, jotka suojaavat sekä omia hiuksiasi että pidennyksiä kuumuudelta. Vältä kuumien muotoilulaitteiden käyttöä liian lähellä kiinnityskohtia, jotta ne eivät vahingoitu. Meiltä Suortuvasta saat henkilökohtaista neuvontaa ja suosituksia juuri sinun hiustesi ja pidennystesi muotoiluun sopivista tuotteista.

Hiustenpidennysten yöllinen hoito

Yöllä hiustenpidennykset voivat helposti mennä sekaisin. Suosittelemme nukkumaan löysällä letillä tai löysästi kiinnitetyllä nutturalla, jotta pidennykset eivät pääse takkuuntumaan. Käytä silkki- tai satiinityynyliinaa, joka on hellävarainen sekä iholle että hiuksille ja auttaa vähentämään kitkaa nukkuessasi. Voit myös käyttää yöksi jätettäviä hoitoaineita, jotka ravitsevat hiuksia nukkuessasi. Valitse tuotteet, jotka sopivat pidennysten materiaalille ja jotka eivät sisällä liian raskaita öljyjä tai muita ainesosia, jotka voivat kuormittaa kiinnityskohtia. Meiltä saat asiantuntevaa apua oikeanlaisen tuotteen valintaan.

Ammattilaisen apu hiustenpidennysten huollossa

Hiustenpidennysten huoltoon liittyen on tärkeää muistaa, että tietyt toimenpiteet, kuten värjäys, ovat parhaiten ammattilaisten käsissä. Me Suortuvassa emme suosittele itse värjäämään pidennyksiä, sillä se voi olla haastavaa ja lopputulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Ammattilainen osaa arvioida, miten pidennykset reagoivat eri käsittelyihin ja valita oikeat tuotteet niiden hoitoon.

Kun pidennyksesi kaipaavat perusteellisempaa huoltoa tai uudelleenkiinnitystä, varaa aika kampaajalle. Ammattilainen tarkistaa pidennysten kunnon ja kiinnityksen, sekä antaa henkilökohtaisia vinkkejä juuri sinun hiustesi hoitoon. Me Suortuvassa olemme täällä auttaaksemme sinua ylläpitämään pidennystesi kauneutta ja terveyttä pitkään.

 

Jaa somessa

Lue lisää