Kuinka valita meikkiin sopivat ripsitupsut?

Ripsitupsut ovat loistava tapa korostaa silmiä ja viimeistellä meikkilook. Ne voivat muuttaa ilmeesi hetkessä, tuoden lisää volyymia ja pituutta ripsiisi. Mutta kuinka valita juuri oikeat ripsitupsut eri meikkeihin?

Ripsitupsujen eri tyypit

Ripsitupsuja on monenlaisia, ja niiden valinta riippuu haluamastasi lopputuloksesta. On olemassa luonnollisen näköisiä lyhyempiä tupsuja, jotka antavat kevyttä lisäpituutta ja tuuheutta, sekä näyttävämpiä vaihtoehtoja, jotka sopivat erityisesti juhla- tai iltameikkiin. Ripsitupsut on valmistettu synteettisistä kuidusta ja ne kiinnitetään liimalla omien ripsien päälle.

Suortuvalla suosittelemme valitsemaan ripsitupsut, jotka sopivat sekä tilaisuuteen että omiin luonnollisiin ripsiisi. Jos sinulla on esimerkiksi lyhyet ja hennommat ripset, kannattaa valita kevyemmät ja lyhyemmät tupsut, jotka eivät paina omia ripsiäsi. Jos taas haluat dramaattisen ilmeen, voit valita pidemmät ja tuuheammat tupsut.

Ripsitupsujen sovittaminen meikin tyyliin

Ripsitupsujen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon meikin tyyli. Päivämeikkiin sopivat parhaiten luonnolliset ja kevyet tupsut, kun taas iltameikkiin voi valita rohkeammin. Smokey eye -meikin kanssa esimerkiksi tummat ja tiheät ripsitupsut korostavat silmien intensiivistä ilmettä.

Jos käytät värikästä tai erityisen korostettua silmämeikkiä, kannattaa valita ripsitupsut, jotka eivät vie huomiota pois silmämeikistä. Tällöin suosittelemme valitsemaan ripsitupsut, jotka tukevat meikin ilmettä ilman, että ne kilpailevat sen kanssa.

Ripsitupsujen sovitus omiin ripsiin

Ripsitupsujen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon myös omien ripsien pituus, paksuus ja kaarevuus. Jos omat ripsesi ovat suorat, kannattaa valita kaarevat tupsut, jotka tuovat kaivattua nostetta. Jos taas omat ripsesi ovat jo itsessään kaarevat, voit valita pidemmät tupsut, jotka tuovat lisää pituutta ja näyttävyyttä silmämeikkiisi. Voit myös yhdistellä kahta eri pituutta ja laittaa silmien sisänurkkaan lyhyempiä ripsitupsuja ja ulkonurkkaan pidempiä.

Korostamme, että ripsitupsujen valinnassa on tärkeää kokeilla eri vaihtoehtoja ja löytää ne, jotka tuntuvat mukavilta ja näyttävät luonnollisilta omilla ripsilläsi. Älä pelkää kysyä neuvoa meikkiammattilaisilta tai kokeilla eri tyylejä löytääksesi omat suosikkisi.

Ripsitupsujen kiinnitys ja hoito

Ripsitupsujen kiinnitys vaatii hieman harjoittelua, mutta kun tekniikan oppii, se sujuu nopeasti ja helposti. On tärkeää käyttää hyvälaatuista liimaa ja varmistaa, että tupsut asettuvat lähelle omien ripsien tyveä. Näin ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta ja pysyvät paikoillaan koko päivän. Ripsitupsujen kiinnittämiseen paras apuväline ovat pinsetit, joiden avulla saat irrotettua ripsitupsun rasiasta ja vietyä ripsitupsun tarkasti omien ripsien tyveen. Levitä liima ripsitupsun kantaosaan dippaamalla ripsitupsua pinsettien avulla liimassa. Liimaa voit puristaa tuubista esimerkiksi meikkipaletille tai muulle alustalle.

Ripsitupsujen hoitoon kuuluu niiden varovainen puhdistaminen ja säilyttäminen oikein. Suosittelemme puhdistamaan ripsitupsut jokaisen käytön jälkeen ja säilyttämään ne niille tarkoitetussa rasiassa, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Kun valitset ripsitupsuja, muista ottaa huomioon sekä meikin tyyli että omat ripsesi. Älä pelkää kokeilla erilaisia pituuksia ja tyylejä, ja muista, että harjoitus tekee mestarin.

Me olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydelliset ripsitupsut, jotka saavat silmäsi säihkymään. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa somessa

Lue lisää