House of Christine -brändin päähineet ja turbaanit

Tyyliä ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään

Hiustenlähtö on hyvin henkilökohtainen ja haastava kokemus. House of Christinen päähinevalikoima on suunniteltu avuksi tähän haastavaan tilanteeseen. Valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät päähineet, jotka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja jotka tuovat arkeesi sekä mukavuutta että tyylikkyyttä – olitpa sitten nauttimassa yöunista, viettämässä aikaa ulkona, suojautumassa auringolta tai hoitamassa päivittäisiä askareita. House of Christineltä löydät arkikäyttöön sopivia klassisen tyylikkäitä malleja ja myös upeilla yksityiskohdilla somistettuja, näyttävämpiä turbaaneja, joilla viimeistelet juhlatyylisi. House of Christinen valikoimaan kuuluvat aina saatavilla olevat klassikkomallit eri väreissä, sekä kausittain vaihtuvan Limited Edition mallit.

House of Christinen tuotteet on valmistettu pehmeistä ja korkealaatuisista materiaaleista, kuten bambuviskoosista, Supima-puuvillasta ja pellavasta, jotka ovat tunnettuja ihoystävällisyydestään. Ne auttavat sinua tuntemaan itsesi kauniiksi ja mukavaksi juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. CE-merkintämme on osoitus sitoutumisestamme tuotteidemme laatuun ja turvallisuuteen, joten voit valita päähineesi luottavaisin mielin ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaisesti.

Christine Headwear – Ajatonta eleganssia ja naisellisuutta

Christine Headwear on House of Christinen ikoninen brändi, joka juhlistaa naisellisuutta tarjoamalla elegantteja ja kauniisti muotoiltuja päähineitä. Valikoimamme sisältää kauniita kuoseja ja värejä, jotka on suunniteltu kunnioittamaan ja korostamaan kaikenikäisten ja -sävyisten naisten kauneutta eri elämäntilanteissa. Brändin tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja kyvystä vahvistaa itsetuntoa haastavien aikojen keskellä.

Christine Headwear -valikoimamme on suunniteltu antamaan sinulle vapaus valita juuri sinulle sopiva väri ja malli. Me ymmärrämme, että päähineiden valinnassa on kyse henkilökohtaisesta ilmaisusta – valitse se, mikä tuntuu sinusta parhaalta ja yhdistä se osaksi omaa ainutlaatuista tyyliäsi.

Viva Headwear – Raikasta ja trendikästä muotia arkeen

Viva Headwear on Christine Headwearin sisarbrändi, joka tuo raikkautta ja trenditietoisuutta päähineiden maailmaan. Viva Headwearin kokoelma ammentaa inspiraationsa katumuodin trendeistä ja suuntauksista, tarjoten ajankohtaisia ja klassisia malleja, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Brändin tuotteet on suunniteltu tukemaan naisia, jotka kokevat hiustenlähtöä, antaen heille mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi ja tyylikkääksi.

Viva Headwearin tuotteet ovat laadukkaita ja niiden värit, materiaalit ja design on valittu huolella, jotta ne voivat olla tukena naisille heidän kohdatessaan elämänmuutoksia ja uusia alkuja.

Boho Spirit Headwear – Persoonallista ja värikästä boheemia tyyliä

Boho Spirit Headwear on House of Christinen kolmas brändi, joka on suunnattu modernille boheeminaiselle, joka etsii jotain persoonallista ja värikästä. Vuonna 2017 lanseerattu Boho Spirit tarjoaa runsaita ja eloisia tyylejä, jotka antavat sinulle vapauden ilmaista itseäsi ja leikitellä esimerkiksi erikseen saatavilla olevilla nauhapannoilla. Mallisto sisältää turbaanisettejä, joiden irrotettava pantaa voit käyttää yhdessä toisten samaan mallistoon kuuluvien turbaanien kanssa, näin saat helposti luotua uusia väriyhdistelmiä ja vaihtelua päivittäiseen tyyliisi.

Boho Spiritin suunnittelussa korostuu leikkisyys ja luovuus. Tuotteet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan päähineiden kautta ja nauttia elämän moninaisista väreistä. Kauniit kuosit ja väriyhdistelmät viimeistelevät tyylisi.

Tutustu verkkokaupan valikoimaan ja löydä omaan tyyliisi sopiva malli. House of Christinen päähinevalikoiman löydät täältä!

Jaa somessa

Lue lisää