Hiustenpidennysten harjaus ja hoito

 

Oikeanlainen harjaus pitää hiustenpidennykset kauniina

Kun olet hankkinut hiustenpidennykset, haluat varmasti pitää ne mahdollisimman hyvässä kunnossa. Oikeaoppinen harjaus on avainasemassa, kun halutaan säilyttää pidennysten kauneus ja hyväkuntoisuus. Suortuvalla suosittelemme käyttämään erityisesti hiustenpidennyksille suunniteltuja harjoja, jotka ovat hellävaraisia sekä omille hiuksillesi että pidennyksille. Harjaa hiukset aina latvasta alkaen ja etene varovasti ylöspäin. Näin vältät turhan kiskomisen ja pidennyksien irtoamisen.

On tärkeää muistaa, että hiustenpidennykset eivät saa ravinteita päänahastasi kuten omat hiuksesi, joten ne vaativat erityistä huolenpitoa. Säännöllinen ja oikeaoppinen harjaus auttaa ehkäisemään takkuuntumista ja pidentää pidennysten käyttöikää.

Hiustenpidennysten pesu ja hoitoaineen käyttö

Hiustenpidennysten pesu vaatii huolellisuutta ja oikeanlaisia tuotteita. Käytä mietoja, hiustenpidennyksille tarkoitettuja shampoita, jotka puhdistavat hellävaraisesti ilman että ne kuivattavat hiuksia. Pesun yhteydessä on tärkeää välttää turhaa hankausta ja kovakouraista käsittelyä. Levitä shampoo ensin käsiisi ja sitten pyörivin liikkein hiustenpidennysten tyveen ja pituuksiin.

Hoitoaine on hiustenpidennysten elvyttämisen kannalta olennainen tuote. Se auttaa pitämään hiukset pehmeinä ja helpommin käsiteltävinä. Levitä hoitoainetta pidennysten keskiosasta latvoihin ja anna sen vaikuttaa suositellun ajan. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Tutustu hoitotuotteisiimme ja löydä parhaat vaihtoehdot juuri sinun hiustenpidennyksillesi Hiuspidennysten hoitotuotteet: Mitä tulisi ottaa huomioon?.

Hiustenpidennysten muotoilu ja lämpökäsittely

Hiustenpidennysten muotoilussa on hyvä käyttää lämpösuojatuotteita, jotka suojaavat hiuksia kuumuudelta. Olipa kyseessä sitten suoristusrauta tai kiharrin, lämpösuojan käyttö auttaa säilyttämään hiustenpidennysten kunnon ja kiillon. Meiltä löydät laadukkaat lämpösuojatuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti hiustenpidennysten tarpeisiin. Lue lisää oikeanlaisen lämpösuojan valinnasta ja käytöstä artikkelistamme Kuinka käyttää suoristusrautaa turvallisesti?.

Kun valitset muotoilulaitteita, on tärkeää valita sellaiset, jotka ovat hellävaraisia hiustenpidennyksille. Muista, että liiallinen lämpökäsittely voi vahingoittaa sekä omia hiuksiasi että pidennyksiä, joten käytä lämpötyökaluja harkiten.

Hiustenpidennysten yöllinen hoito

Yö on aikaa, jolloin hiustenpidennykset voivat helposti takkuuntua. Suosittelemme nukkumaan hiukset kiinni solmittuina, tämä vähentää kitkaa ja auttaa estämään takkujen muodostumista. Voit  sitoa hiukset löysälle letille tai nutturalle nukkumaan mennessäsi, niin ne pysyvät paremmin järjestyksessä yön aikana.

Hiustenpidennysten kuntoa voi ylläpitää myös käyttämällä yöksi jätettäviä hoitotuotteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia nukkuessasi. Valikoimastamme löydät tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti hiustenpidennysten yölliseen hoitoon. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin tuote.

Hiustenpidennysten ammattimainen huolto

Hiustenpidennysten säännöllinen ammattimainen huolto on tärkeää niiden elinkaaren pidentämiseksi. Ammattilainen osaa arvioida hiustenpidennysten kunnon ja tehdä tarvittavat toimenpiteet niiden ylläpitoon. Suosittelemme, että käännät hiustenpidennysten huoltoon liittyvissä asioissa aina ammattilaisen puoleen.

On myös tärkeää muistaa, että hiustenpidennysten värjääminen on haastavaa ja voi johtaa ei-toivottuun lopputulokseen. Jos haluat muuttaa hiustenpidennystesi väriä, ota yhteyttä kampaajaan, jolla on kokemusta hiustenpidennysten käsittelystä. Näin varmistat, että saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot.

 

Jaa somessa

Lue lisää