Ripsitupsut: Hoito-ohjeet ja vinkit

Ripsitupsut ovat suosittu tapa korostaa silmien ilmettä ja tuoda katseeseen lisää syvyyttä. Kun olet valinnut itsellesi sopivat ripsitupsut, on tärkeää huolehtia niiden oikeanlaisesta hoidosta, jotta ne säilyttävät kauneutensa mahdollisimman pitkään.

Ripsitupsujen puhdistaminen

Ripsitupsujen hellävarainen puhdistaminen on avain niiden pitkäikäisyyteen. Puhdistuksen tulee olla varovaista, jotta tupsut eivät vahingoitu. Käytä puhdistukseen öljytöntä meikinpoistoainetta ja vanulappuja tai -puikkoja. Liota vanulappu meikinpoistoaineeseen ja pyyhi ripsitupsut varovasti suuntaan, joka seuraa niiden luonnollista kaarta. Vältä ripsien kastelua, sillä liika kosteus voi heikentää niiden liimaa.

Jos ripsitupsuihin on kertynyt ripsiväriä tai muuta meikkiä, voit käyttää puhdistukseen myös erityisesti ripsien puhdistukseen tarkoitettua tuotetta. Suosittelemme valitsemaan tuotteita, jotka ovat hellävaraisia ja suunniteltu erityisesti ripsien hoitoon.

Ripsitupsujen säilytys

Kun et käytä ripsitupsuja, on tärkeää säilyttää ne oikein. Säilytä ripsitupsut niille tarkoitetussa rasiassa, joka suojaa niitä pölyltä, lialta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Varmista, että ripsitupsut ovat täysin kuivat ennen niiden laittamista rasiaan. Näin estät mahdollisen homeen tai bakteerien kasvun.

Ripsitupsujen muoto säilyy parhaiten, kun ne asetetaan rasiaan niiden alkuperäisessä kaarevuudessa. Älä purista tai taivuta ripsitupsuja, sillä se voi vahingoittaa niiden rakennetta ja ulkonäköä. Ripsitupsut on hyvä säilyttää niiden omassa rasiassa.

Ripsitupsujen kiinnitys ja irrottaminen

Oikeaoppinen kiinnitys ja irrottaminen ovat olennaisia ripsitupsujen kestävyyden kannalta. Käytä kiinnitykseen laadukasta ripsiliimaa, joka on suunniteltu erityisesti ripsitupsuille. Levitä liimaa ohut kerros ripsitupsun juureen ja anna sen kuivahtaa hetki ennen kiinnitystä. Kiinnitä ripsitupsut lähelle omien ripsiesi tyveä, mutta vältä koskettamasta ihoa.

Irrottaessasi ripsitupsuja, ole erityisen varovainen. Älä vedä tai repi ripsitupsuja, sillä se voi vahingoittaa sekä tupsuja että omia ripsiäsi. Käytä öljytöntä meikinpoistoainetta tai ripsiliiman irrottajaa, joka pehmentää liiman ja helpottaa ripsitupsujen poistoa. Neuvomme asiakkaitamme aina kääntymään ammattilaisen puoleen, jos ripsitupsujen kiinnitys tai irrottaminen tuntuu haastavalta.

Ripsitupsujen huolto

Ripsitupsujen säännöllinen huolto pidentää niiden käyttöikää. Vältä ripsitupsujen kastelua ja suoraa kosketusta veden kanssa, jotta niiden liima ja muoto säilyvät mahdollisimman hyvin. Muista myös, että ripsitupsuja ei tulisi käyttää nukkuessa, sillä se voi aiheuttaa niiden turhaa kulumista ja muodon menetystä.

Jaa somessa

Lue lisää