Lahjapaketti Vital Nutrition Medium

39,90 

Tämän lahjapakkauksen avulla voit tarjota rakkaittesi ja ystäviesi hiuksille erityistä hoivaa ja hemmottelua, he tulevat varmasti arvostamaan näitä laadukkaita Keune-tuotteita ja niiden tuomaa hoitavuutta. Pakkaus sisältää Care Vital Nutrition shampoon 300ml ja hoitoaineen 250ml.

Keune Care Vital Nutrition

Hemmottelua kuiville, vaurioituneille ja hauraille hiuksille! Keune Care Vital Nutrition -lahjapakkaus on täydellinen valinta niille, jotka haluavat antaa hiuksilleen erityistä huomiota ja rakastavaa hoivaa.
Tämä hoitoaine sisältää mineraaleja, provitamiini B5 ja vehnäproteiinia, jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat hiuksiasi. Nutri-Injection teknologia tuo lisäenergiaa elottomille ja veltoille hiuksille, auttaen palauttamaan niiden luonnollisen kosteustasapainon. Tuloksena ovat upeasti kiiltävät, pehmeät ja helposti kammattavat hiukset.

Anna hiuksillesi ansaitsemaansa huomiota ja hemmottelua Keune Care Vital Nutrition -lahjapakkauksen avulla. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat saada terveet ja upean näköiset hiukset.

Tuotekoodi
keune2123vn
Brändi
Kategoriat