Hiukset

KEUNE SO PURE

MAKSIMAALISET TULOKSET HIUKSILLE, MINIMAALINEN VAIKUTUS PLANEETALLEMME

Hellävarainen hiuksille, lempeä planeetalle
Uusi So Pure -tuotesarja on vegaaninen, Cruelty Free ja ympäristöystävällinen. Se on kehitetty uskoen, että jokainen vaihe tuoteketjussa on tärkeä. So Pure perustuu selkeään konseptiin ostaa uudelleen täytettävä pullo ja täyttöpussi ja kun tuote loppuu ostetaan vain täyttöpusseja, joilla täytetään pullo. Tämä auttaa vähentämään muovijätettä¹ – ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella asiaa.

Giftbox 1922 X Henk Schiffmacher

Innoissamme esittelemme yhteistyössä legendaarisen tatuoija Henk Schiffmacherin kanssa luodun 1922 by J.M. Keune -lahjapaketin!

Schiffmacherin ensimmäinen tatuointiliike oli vastapäätä Keunen ensimmäistä myymälää, alkuperät siis liittyvät läheisesti toisiinsa. Jaettu Amsterdamin perintö ja luova DNA heräävät henkiin tässä ainutlaatuisessa yhteistyössä.

Henk Schiffmacher suunnitteli ja toteutti piirrokset tähän Keune X Henk Schiffmacher -lahjapakkaukseen ja tuotteiden etiketteihin.

Lahjapakkaus sisältää 2 kpl 1922 by J.M Keune Essential Shampoota ja 1 kpl Premier Pastea, jotka ovatkin sarjan suosituimmat tuotteet.

Saatavilla rajoitettu erä!

Giftbox 1922 X Henk Schiffmacher

Seuraa meitä somessa

Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla ja tilaa uutiskirjeemme. Saat parhaat edut ensimmäisenä.